Platform Rampjaarherdenking en Liniebreed presenteren Vestingstedenkaart

NIEUWERSLUIS – Stichting Liniebreed Ondernemen (Liniebreed) en Platform Rampjaarherdenking slaan de handen ineen. Ter gelegenheid van het Rampjaarjubileum hebben zij samen een landelijke Vestingstedenkaart uitgebracht, waarop alle 90 aangesloten vestingsteden en hun evenementen in 2022 worden vermeld.

Afgelopen vrijdag werd de nieuwe kaart feestelijk gepresenteerd in Fort Nieuwersluis. Daarbij waren vertegenwoordigers van negen provinciale organisaties aanwezig; de kaart zal worden verspreid in de aangesloten vestingsteden.

VESTING! 2022- magazine

Liniebreed heeft op haar platform www.Vestingen.nl  inmiddels 48 vestingen verzameld. Daarom brengt zij in 2022 het speciale magazine VESTING! 2022 uit dat in mei verschijnt. De poster van de Vestingstedenkaart wordt als bijlage toegevoegd, in een oplage 45.000.

In dit magazine veel aandacht voor de waterlinies en vestingsteden die deelnemen aan de jubilea in 2022.  Er staan honderden activiteiten in negen provincies op stapel, zoals wandeltochten, exposities, festivals en theatervoorstellingen. Ook komen er een documentaire serie van de NPO en een landelijke Dag van het Kasteel, en de Maand van de Geschiedenis (oktober 2022) zal gewijd zijn aan het thema Wat een ramp! Voor meer informatie: www.rampjaarherdenking.nl

Menu